Dobrodošli na Tips MTC

Podjetje TIPS MTC d.o.o. je družinsko proizvodno podjetje z več kot 50-letno tradicijo. Danes zaposluje več kot 40 ljudi, ki imajo kompetence, potrebne za izdelavo od začetne ideje do končnega izdelka.

Od ideje do končnega produkta

Prilagodljivost

Hitra odzivnost

dobrodošli

O nas

Podjetje TIPS MTC d.o.o. je družinsko proizvodno podjetje z več kot 50-letno tradicijo. Danes zaposluje več kot 40 ljudi, ki imajo kompetence, potrebne za izdelavo od začetne ideje do končnega izdelka.

Osnovna dejavnost podjetja TIPS MTC je obdelava kovin različnih oblik in materialov. S kakovostjo, sledljivostjo ter prilagodljivostjo na področju materialov in proizvodnje, pa ustrežemo željam in zahtevam vsakega kupca.

Storitve

Lasersko rezanje

Sodoben in zmogljiv stroj za lasersko rezanje TRUMPF lahko z močjo 6000W reže pločevino do 25 mm, na delovni mizi 1500 x 3000 mm. Laser ima visoko natančnost rezanja s tolerančnim območjem +/-0,1 mm.

S preverjenimi zunanjimi izvajalci vam nudimo tudi razrez večjih dimenzij in debelin. Za več informacij stopite v stik z nami.

Tehnični podatki:

Upogibanje in razrez pločevine

Storitev upogibanja oz. krivljenja pločevine izvajamo na računalniško podprtih CNC krivilnih strojih, ki zagotavljajo izjemno natančnost.

Tehnični podatki:

Prebijanje

Kakovostna in robustna izdelava, sodobna programska oprema in široka paleta različnih orodij so lastnosti našega prebijalnega stroja TRUMPF z delovno mizo 1250 x 2500 mm, ki nam omogoča hitro in kakovostno prebijanje, krivljenje in izdelavo navojev ter preoblikovanje najzahtevnejših oblik do debeline 6 mm.

Tehnični podatki:

Varjenje

Izdelke iz jekla, nerjavečega jekla in aluminija varimo s tehnologijami MAG/MIG in TIG. S pomočjo varilnih miz, namenskih šablon in varilnih priprav sestavimo in zvarimo pločevinaste dele ali izdelke iz profilov in cevi v najzahtevnejše oblike. Z brušenjem, vibriranjem in poliranjem po varjenju izdelke obdelamo do končnega izgleda ali pa jih pripravimo za vse vrste površinskih zaščit. Naši varilci so certificirani v skladu z varilnim standardom ISO EN 9606. Pridobili smo pa tudi certifikata EN 1090-1 in ISO 3834-3.

Površinska zaščita

Ponujamo tudi različne vrste storitev površinske zaščite. V našem podjetju vam lahko izdelek tudi prašno pobarvamo, s tem pa dosežemo zaščito pred zunanjimi vplivi kot tudi okrasen učinek. Ponujamo širok izbor barvnih odtenkov, sijajev in struktur po RAL lestvici. S preverjenimi in kakovostnimi zunanjimi izvajalci vam nudimo tudi:

Dimenzije:

Montaža

Izvajamo tudi strojno in elektro montažo. Elektromontaža vključuje ožičenje, označevanje in namestitev posameznih električnih komponent v električne omarice. Strojna montaža pa vključuje pnevmatsko in osnovno strojnomontažo. Po potrebi dostavimo tudi poročila o nadzoru kakovosti.

prednosti

Naše prednosti

Družinsko podjetje TIPS MTC pomeni zanesljivi partner, ki vas lahko podpre v celotni vrednostni verigi. Nudimo vam razvoj, obdelavo kovin z razrezom, prebijanjem, krivljenjem in varjenjem. Po vaših željah artikle pri nas prašno pobarvamo ali z zunanjimi izvajalci drugače površinsko zaščitimo. Vse skupaj lahko tudi zmontiramo, po dogovoru priložimo dodatno nabavljeni material ter zapakiramo in pripravimo za odpremo na želeni naslov. To ustvarja edinstveno ponudbo, zato se vidimo kot močnega partnerja za čisto pogodbeno proizvodnjo tako na področju sestavljanja pločevine kot za varjenje in elektromehanske sklope.

O podjetju

Copyright © 2022 - 2024

Sledi nam na